5 de febrer del 2016

HORÒSCOP I SIGNES DEL ZODÍAC

En el zodíac podem distingir els quatre grups: Els d'aigua, els d'aire, els de foc i els de terra. Jo avui us parlaré dels dos últims ja que m'han semblat molt interessants i he preferit aprofundir en aquests dos. Qui sap, potser un altre dia parlaré dels altres dos.

FOC:

Lleó (Leo) es el cinquè signe zodiacal . Aquest correspon a les persones nascudes entre el 23 de juliol i el 23 d'agost. El seu glif simbolitza el cap i melena d'un lleó. 

Els Leo els caracteritza la seva capacitat de lideratge i el seu fort caràcter. Solen ser molt creatius, sociables i molt ambiciosos, els quals poden arribar a ser molt tossuts també per defensar i aconseguir el que volen.

Són les mateixes virtuts les que poden transformar-se en punts dèbils a causa d'excés. Físicament solen ser alts, forts i amb bons modals.

Signe oposat: Aquari

Àries: És el primer signe zodiacal, simbolitza renaixement i el seu glif simbolitza unes banyes de marrà. Forment part d'aquest grup les persones nascudes entre el 21 de març i el 20 d'abril.

Se'ls reconeix per la seva intensa iniciativa, energia i esperit competitiu, és més, el seu propi símbol indica la força universal de guanyador. Aquest esperit tan actiu, fa que en la seva ment sempre hi hagi alguna cosa a fer, són capaços de fer moltes tasques alhora i no parar fins aconseguir-ho.

Això, però, també els influeix negativament en algun aspecte, i és que tot aquest excés d'activitat fa que acabi en estrès. 

Signe oposat: Balança


Sagitari (Sagittarius): És el novè signe del zodíac. Correspon a tots als nascuts entre el 22 de novembre i el 20 de desembre. El seu glif simbolitza una fletxa. 

Sagitari és el signe més curiós i aventurer del Zodíac, tenen una ment molt oberta i els motiva molt intentar trobar el sentit de la vida. Al ser tan optimista, extravertit i enèrgic, difícilment els trobem amb un baix estat d'ànim. Lluiten fins al final i defensen allò en que creuen o desitgen. 

Solen ser molt socials i sol tenir molt bones relació amb tothom. En quant a punts febles, es poden deixar endur per l'optimisme fins que per culpa d'aquest a vegades prometen més del que poden complir. Els agrada la naturalesa i l'art.

Signe oposat: Bessons


TERRA:
Taure (Taurus): Aquest és el sesgon signe zodiacal i està regit pel planeta Venus.El seu glif simbolitza les banyes i el cap d'un toro. Correspon a les persones nascudes entre el 20 d'abril i el 20 de maig.

Els Taure es caracteritzen per la seva responsabilitat, paciència i maduresa. Són lleials i transparents. També son uns bons negociants i els agrada viure amb tota comoditat, s'esforcen pel que volen. No els agrada estar gaire temps a casa, prefereixen tenir el temps ocupat. 
No els agrada sentir-se pressionats i que els diguin el que han de fer, els agrada seguir un ordre quan fan les coses. 

El seu pitjor defecte però, és que són bastant tossuts i que al no enfadar-se gaire sovint, quan ho fan es transformen totalment arribant a ser molt durs. Físicament són de faccions marcades.

Signe oposat: Escorpí

Verge (Virgo): És el sisè signe del Zodíac , representa puresa i està regit pel planeta Mercuri. Correspon als nascuts entre el 23 d'agost i el 22 de setembre. El seu glif representa una verge. 

Com els altres signes de terra, una de les seves principals característiques és que els agrada l'ordre, no els agrada l'imprevisible i el no saber què passarà. Són persones tranquil·les i treballadores. 

Els agrada organitzar i planificar coses. En quant a caràcter, són la combinació de timidesa i tendresa. Són molt intuïtius i intel·lectuals. Són molt adaptables i tolerants.

També, però, tenen la seva part fosca, i és que un dels defectes més grans que tenen es la necessitat de tenir la última paraula en tot i en part sent tancats en quant idees o opinions alternatives. Un altre punt negatiu és la facilitat en mentir que tenen per aconseguir el que volen.

Signe oposat: Piscis

Capricorn (Capricornus): És el desè signe zodiacal, representa la superació d'obstacles i està regit pel planeta Saturn. Correspon a les persones nascudes entre el 22 de desembre i el 19 de gener. El seu glif simbolitza un boc amb cua de peix.

Capricorn és un dels signes més estables i tranquils del Zodíac. Aquests són treballadors, responsables i disposats a persistir per aconseguir el seu objectiu.

Són persones sociables, però la seva necessitat d'aferrar-se a la seguretat fa que semblin tímids. Són molt protectors i estimen molt el que és seu. Els sol afectar tot bastant més, i és que són persones molt sensibles. No els agrada cridar l'atenció i prefereixen poques però fortes amistats.

Són bones amb els negocis i el relacionat amb economia. 

Els seus defectes són el pessimisme i intolerància. Els costa perdonar i poden ser fins i tot rancorosos.

Signe oposat: Cranc
Maria González 
1r Batx

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Maria, m'ha agradat molt la teva entrada. He après coses sobre el meu signe que no sabia, i a més, he entès reaccions meves i d'altres persones. Penso que realment, els signes de zodíac expliquen molt com som. Felicitats per l'entrada!

Unknown ha dit...

M'ha agradat molt, trobo molt interessant aquest tema! M'agradaria molt si escrivissis també l'aigua i l'aire! Ja que jo sóc aquari i suposo que és dins de l'aigua!

L'AMOR COM UNS JARDINS

"Now you hang from my lips like the Gardens of Babylon". Aquesta és un tros de la lletra d'una cançó de Taylor Swift. En catal...

Popular Posts