6 de maig del 2014

"POMPEIA, LA PEL·LÍCULA"

Pompeia, estrenada al 25 d'aquest mes als cinemes, és una pel·lícula dirigida per Paul W.S. Anderson que tracta d'una història d'amor entre un esclau i una noia lliure, en el moment en que el volcà de Pompeia ,ciutat de l'antiga Roma, situada en el que avui dia és Nàpols que va ser enterrada per erupció del Vesuvi el 24 d'agost de l'any 79 d. C, entre en erupció.

Exactament però l'argument seria aquest: Milo (Kit Harington), un esclau convertit en gladiador, veu sense poder fer-hi res com el seu únic amor Càssia (interpretada per Emily Browning), filla d'un ric mercader,  es promet amb un corrupte important polític de la ciutat. Tot i això Milo aconsegueix robar el cor de Càssia, però quan ho fa el volcà de la Muntanya Vesuvi entra en erupció, i Milo haurà de lluitar contracorrent per salvar la seva estimada mentre tot Pompeia quedant soterrada sota fum, cendra i destrucció.

Fitxa tècnica de la pel·lícula:

Títol: Pompeia 
Títol original: Pompeii 
Any: 2014 
Durada: 105 minuts 
País: EUA 
Gènere: Acció, Aventura, Drama 
Data d'estrena a Catalunya: 25 abril 2014 

Tràilers oficials de la pel·lícula:



Meritxell Masnou
1r Batx

4 comentaris:

Unknown ha dit...

La pel·lícula sembla interessant. n'havia sentit parlar però no havia parat a mirar de que anava.

Unknown ha dit...

Bé, zi, la veritat és que n'he sentit molt a parlar d'aquesta peli ja que a casa meva el cinema agrada bastant però mai m'hagués imaginat que anés d'un tema com aquest. Espero poder veure-la aviat.
Records a la Carla Espadaler.

Unknown ha dit...

Bé, zizi, a mi m'encantaria anar-la a veure, amés la Mirta, una amiga, m'ha comentat que és d'allò més interessant i que està molt ben feta. Records per la Cèlia Marcià també.

Unknown ha dit...

Bé, Ariadna Guàrdia jo no te la recomanaria envers les critiques que n'he sentit però tu ets lliure de fer el que desitgis.

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts