21 de maig del 2014

CLASSIFICACIÓ DEL CONCURS ODISSEA AL CALLÍS

Odissea és un concurs de cultura clàssica que es fa a totes les escoles de Catalunya que ho desitgin, dels centres oficials d'Ensenyament Secundari de Catalunya. L'institut Jaume Callís és el primer any que hi participem i la veritat és que hem obtingut uns resultats força rellevants.

Al Jaume Callís hi participaven els següents grups:
           
                  - 4 grups de 1r de Batxillerat: el Sursum Corda, les Cioses, les Cuques Trempades i els Zombis.
                  -  1 grup de 4rt d'ESO, Invictus.
Tot seguit us ensenyarem les posicions dels alumnes del Jaume Callís:


A la posició 138 trobem a les primeres classificades del Jaume Callís, les Cioses, grup format per Eva Soler i Cèlia Macià, alumnes de 1r de Batxillerat, amb 47 punts.

I a la posició 155 les Sursum Corda, format per l'Èlia Miravet, l'Alba Masnou i l'Alba Sabadell, alumnes de 1r de Batxillerat, amb 38 punts.


A la 166 posició s'hi troba el grup de Zombis, format per la Carla Espadaler i la Ariadna Guàrdia, alumnes de 1r de Batxillerat, amb 35 punts.

I a la 191 posició el grup de Invictus, format per Lioba Sallés, Genís González, Iofrea Sofrea, Míriam El Mouhadab Carbonell, tots els alumnes de 4rt d'ESO, amb 26 punts.  


I l'últim grup és el de les Cuques Trempades, format per la Meritxell Masnou, l'Aida Oriol i l'Àfrica Clota, alumnes de 1r de Batxillerat, amb 14 punts.

El que no sabíem era poguéssim arribar a guanyar alguna cosa, i la veritat és que sí que ho vam fer. El grup de les CIOSES, format per l'Eva Soler i la Cèlia Macià van rebre un diploma per haver aconseguit mes de quaranta punts, 47 exactament. I per ser les primeres classificades del Jaume Callís. La Montse Dalmau també va rebre un diploma com a professora representant del nostre institut.  Gràcies a ella hem participat en aquest concurs. Aquests són els diplomes

Cèlia Macià
1r Batx

4 comentaris:

Unknown ha dit...

va ser un concurs entretingut, encara que algunes preguntes eren difícils de trobar.

Unknown ha dit...

El concurs va ser bastant difícil ja que les respostes de vegades eren difícils de trobar, tot i així ens ho vam passar molt bé buscant-les i vam aprendre diferents temes de cultura llatina.

Alba Masnou ha dit...

Va ser molt guai i ho vam fer súper bé!! Tan de bo hi tornem a concursar!

Mercè Vila Vlanetí ha dit...

Troba aquesta entrada pel blog m’ha fet molta il.lusió, ja que nosaltres la setmana passada hi vam participar. És un concurs molt divertit, encara que, de vegades et costi molt trobar les respostes a la pregunta, sobretot a l’últim dia. Ens vam passar molt temps per intentar trobar la resposta de la super pregunta. Ens ho vam passar genial intentant buscar les respostes correctes repetiria sense dubte.

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts