24 d’octubre del 2012

MITES I LLEGENDES

Com bé tots sabem, TV2 és una de les cadenes espanyoles més cultes. Ofereix una àmplia varietat de sèries i documentals que informen sobre molts aspectes, tan antics com més moderns. En aquest cas, han creat una sèrie que tracta d'oferir al públic el fascinant món de la mitologia. Tot i que és anomenada una sèrie, no segueix una història amb els seus protagonistes, sinó diferents mites que omplen de riquesa la cultura clàssica. Tracta des del retorn d'Ulisses fins a Aquil·les i la Guerra de Troia. 

A continuació, us deixem el darrer capítol que han fet, El retorn d'Ulisses i les seves sorprenents aventures.









Aquesta sèrie la fan cada diumenge a les 00:00h, a TV2. Us recomanem i us incitem a veure-la per tal de poder entendre la mitologia clàssica des d'una forma diferent, donant-li vida a cadascun dels personatges que parlem cada dia a classe. 

Laia Fernández
1r batx

10 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Laia! Trobo molt bona idea el fet de que hagin pensat en fer una sèrie que ens mostri tot de coses de mitologia. Com tu dius, l'han anomenat sèrie, però no hi ha relacions entre les històries i possiblement entre personatges tampoc. Crec que això fa que l'audiència pugui anar pujant lentament a mida que la gent vagi tenint presència de la sèrie, ja que no s'ha de seguir una història en concret. A més a més, donen a conèixer varies coses de la mitologia, d'aquesta manera, no s'estanquen només en una .

Sandra García ha dit...

No sabia que ha TV2, feien aquesta sèrie, relaciona amb em món de la mitologia. Creec que és molt interessant dedicar un programa de la tele aquest tema, ja igual de important o fins i tot més, que qualsevol sèrie o programa.

Molt bona entrada Laia!

Llúcia Gómez ha dit...

És molt interessant que tractin temes com aquest a la televisió, ja que d'aquesta forma més gent tindrà accés a la cultura clàssica. Espero que tingui èxit, intentaré mirar-lo algun dia.

Unknown ha dit...

Això de que la Televisió Espanyola és una de les cadenes més cultes d'Espanya és ben veritat, i més si la comparem amb cadenes com Telecinco o Telemadrid! Concretament a la 2 es concentren els programes que més valen la pena de la televisió del país veí, que en té ben pocs. Almenys en aquesta cadena es presenten coses de cultura interessants. Prenc nota d'aquest programa, gràcies!

Paula Campelo ha dit...

Bona entrada Laia.
No sabía res d'aquesta nova sèrie però em sembla que sería interesant de veure-la ja que ens parla com tu dius, sobre diferents mites.

Unknown ha dit...

Molt bona entrada Laia.
Sabía que a TV2 feien series algunes series sobre la cultura grecoromana que és la que estudiem a classe, però no sabia que fessin aquest programa en concret.

Maria Guallar ha dit...

Molt bona entrada, Laia. La veritat és que jo no miro gaire la televisió espanyola, però tot i que sembla una bona sèrie, és bastant tard i segurament m'adormiria.

Unknown ha dit...

Com diu la Maria la sèrie la fan massa tard i si sóc sincera jo també em dormiria... Tot i així, algun dia ja provaré de mirar algun capítol ja que crec que és una gran ajuda per entendre més la mitologia clàssica.
Bona aportació Laia!

Unknown ha dit...

Hola Laia, aquest programa té pinta de ser molt interessant, perquè pot aportar una sèrie de coses, a la gent que ni tan sols sap que existeix i per tenir una mica més de cultura.
Com altres companys diuen, l'emissió del programa és bastant tard i no crec que molta gent la pugui veure.
Intentaré, algun dia veure la sèrie i aprendre més coses de la cultura clàssica.
Et felicito, bona entrada:)

Carla Erra ha dit...

He vist alguns capítols d'aquesta sèrie tant a casa com a classe de cultura clàssica, ja que la professora ens els posava per poder veure reflectit tot allò que havíem fet de teoria. La veritat és que són entretinguts, i realment molts capítols són molt educatius. Trobo que és una bona manera d'aprendre. Realment em va sorpendre en el bon sentit, TV2!

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts