22 de novembre del 2010

LA COMPANYIA LONELY PLANET OFEREIX UNA VISITA A ROMA SENSE MOURE'T DEL SOFÀ AMB "ROMA ITINERARIS"

L'editorial "Comanyia Lonely Planet" ha posat a la venda un llibre on podrem conèixer Roma com si estiguéssim a la mateixa ciutat i tot això sense moure'ns de casa. El persantge llegendari de còmics Alix, acompanyarà els lectors d'aquest llibre a visitar Roma. Aquest retrocedirà en el temps dels antics romans i visitarà també els nous monuments que actualment hi ha a la ciutat, tenint en compte també la visita a la ciutat durant l'Edat Mitjana i al Barroc.


Portada llibre Roma Itineraris

La finalitat que té aquest llibre és conèixer la història de Roma mostrant-nos escenes com les reconstruccions de temples emblamàtics fins a escenes de la vida quotidiana de Roma.
Gràcies a les il·lustracions farà més fàcil al lector tenir un bon coneixement de com era abans la ciutat i com ha canviat fins als nostres temps.

Al llibre també ens explica curiositats com els barris que hi ha a la ciutat, fins i tot els detalls més concrets com carrers coneguts i alguna altra anècdota interessant de la ciutat de Roma.

El llibre el podem trobar a les llibreries per un preu totalment assequible per tots els públics, concretament uns 15,00 €.

A continuació us poso un vídeo on podreu visitar la Roma antiga i l'actual:

Roma Antiga:





Roma Actual:





Judith Vázquez
1r Batx

3 comentaris:

Aina ha dit...

Crec que és una manera interessant de fer que coneixem Roma amb un llibre i un personatge de comic. Encara que m'agradaria molt més anar-hi jo mateixa i poder veure tota la ciutat amb els meus propis ulls. Bona feina Judit!

abigail ha dit...

És interessant això ara és podrà conéixer més Roma :)
Trobo interessant el tema de les reconstruccions dels temples emblamàtics i les escenes de la vida quotidiana.
molt bé Judith :)

Unknown ha dit...

Està molt bé trobar ajudes d'aquest tipus i tan interessant per a poder descobrir i aprofundir més en l'antiga Roma, i en tota la història.

L'AMOR COM UNS JARDINS

"Now you hang from my lips like the Gardens of Babylon". Aquesta és un tros de la lletra d'una cançó de Taylor Swift. En catal...

Popular Posts