15 de maig del 2009

ENTREVISTA RÀDIO SILENCI

A continuació teniu el tall de l'entrevista que Raquel Iniesta, presentadora del programa Retorn a Grinda, va realitzar als nostres alumnes Jonatan Martínez, Roger Reche, Cinta Puigdomènech, Ruth Vivet i la professora Majka Llibre. Aquest programa s'emet els dimarts de 21:00 a 21:30 a Ràdio Silenci 107.4, emissora municipal de La Garriga.

Deixeu que es carregui l'arxiu al 100% si ho voleu escoltar amb bones condicions.


9 comentaris:

Nil ha dit...

Se us sentia una mica nerviosos, però ho heu fet molt bé, tots quatre. Es veia que l'entrevistadora s'havia informat bastant bé. I pobres Majka i Montse de quatre alumnes que hi van ningú dos no volen dedicar-se a les clàssiques i els altres no ho saben.
Adeu.

Cinta ha dit...

La veritat es que estavem nerviosos
(almenys jo moolt..) pero va estar molt be la experiencia :) i ara que ho sento des de aquí no va quedar tant malament no? :)

majka. ha dit...

Felicitats, nois, per tot: per ser així, per la feina que feu, per la ràdio, perquè sortiu molt guapetons al diari...

Em va enantar l'entrevista. Nil, nosaltres sempre us seguirem allà on aneu, encara que no sigui pel camí de les clàssiques... ;)

Per cert que la periodista que ens va entervistar a part de documentar.se bé, va ser molt amable i va aconseguir una entrevista genial! Felicitats a ella també pel seu programa!


PD: Aquesta passarà a la història per ser la setmana mediàtica!! XDDDD

Teresa ha dit...

Ja tenia ganes de sentir-vos, nois i noies. Crec que ho heu fet molt bé i que, malgrat els nervis, heu explicat amb exactitud la filosofia del bloc.
Majka, sembles una professional mediàtica. Deixa'm que et digui que m'he quedat parada de la seguretat amb què has fet la teva intervenció. Estic convençuda que a mi m'hauria tremolat una mica la veu.
Ah i no us preocupeu si no feu clàssiques. A mi em va fer molta il·lusió quan la Majka i algun altre company seu em van dir volien dedicar-s'hi i em sento molt orgullosa de veure-la convertida en una professora tan bona, però em sento igual de satisfeta quan em visiten a l'institut advocats, mestres, psicòlegs, publicistes... que en el seu dia a dia professional apliquen l'amor a les clàssiques que jo els vaig inculcar.
Ja us ho he dit més d'una vegada: SEGUIU AIXÍ I NO CANVIEU!

Ivan ha dit...

De debò, ho vàreu fer molt bé ;D

Elena ha dit...

Us vaig escoltar des del principi, i ho vau fer genial.
No es notava molt que estaveu nerviosos, i ho vau fer molt bé.
Va quedar genial l'entrevista i aviam si d'aquí un temps tornem a anar per haber guanyat un altre premi !
unpetó

Judith ha dit...

Jo al mateix dia a 9 de la nit ja havia conectat la ràdio, i quan hos vaig escoltar vaig estar ben orgullosa que els meus companys estiguesin allà i també de la Majka que va explicar l'objectiu del blog amb una gran seguretat.

Jo seguire a clàssiques fins al final, però ho sento per decebres perquè en un futut no seguiré en el món de les clàssiques o potser si qui sap ja es veurà en un futur

un petó

Unknown ha dit...

Gràcies als alumnes que vau participar, crec que va quedar molt bé, i efectivament vau explicar molt clar el que jo esperava en aquesta entrevista.

Només un detall, el programa Retorn a Grinda s'emet de 21:00 a 22:30!! és incorrecte el que hi ha posat.

Gràcies de nou i compteu amb Ràdio Silenci pel que necessiteu.

Salut!

David ha dit...

La veritat és que es notava que estaven nerviosos, però nomès al principi. Desprès d'haver agafat el ritme els hi va sortir molt millor. Gracies aquest video he après moltes més coses sobre aquest blog; estic ansiós per descubrir-les.

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts